- Õhk 10 °C
- Vesi 23 °C
- Tuul 6 m/s
Gastronoomia festivali muljed
Proovitud! Suured kalatoidugurmaanid nagu me oleme, peame nentima, et Casa Juan'is mereandide ja paellade auks peetavad X päevad ei erinenud ka seekord eelnevatest aastatest. Alati maitsvad salatid ja kalaroad olid ka sel korral kiitmist väärt ja maitseelamused olid suurepärased. Oma valikus oleme olnud konservatiivsed, alati kindla peale välja läinud ja valinud oma "vanad head lemmikud". Eelroaks majasalat, boquerones fritos ( friteeritud kilu) , rosada ali-oli ( ahven küüslagu-majoneesi kastmes). Pearoaks Paella Bodeguita, riisiroog koos kanaliha, seepia ja krevettidega. Tavaliselt serveeritakse paella 2 le inimesele, aga võime julgelt väita, et sellest saab söönuks 4 inimest. Laualt ei puudunud ka valge vein Albariño, mis on meie "must have" kalatoitude juurde. See on olnud meie unustamatuks kaaslaseks ja pärit on see Hispaania põhjaosast - Galiitsiast. Piirkond kus Albariño viinamarja kultiveeritakse on Rias Baixas. Nagu nimigi ütleb "Frades del Mar", sobib see just nautimiseks mereandidega. Samuti kiidetakse ka restorani magustoite, milleni meie kahjuks sel korral ei jõudnud. Kuid järgmine kord jätame ruumi ka magustoidule!